Wij zijn op zoek gegaan naar gedragstherapie voor katten toen ik samen met mijn kat verhuisde naar het appartement van mijn vriend. Al snel ondervond de kat, Amara, enorm veel stress en angst in de nabijheid van mijn vriend. Ze ging zich steeds verstoppen, en als dat niet kon werd ze heel vijandig tot zelf agressief naar hem toe.

Na contact met Jozefien hebben wij een handige vragenlijst ingevuld, waardoor zij enorm voorbereid was op Amara zelf toen ze op huisbezoek kwam. Er werd concreet, en op maat van ons & de kat, vele tips & tricks gegeven. Door een paar dingen te veranderen in de routine van de dag, en wat extra dingen te voorzien zagen we verbazend snel verbetering. Na het consult konden wij Jozefien nog steeds snel en handig bereiken voor verdere vragen en vorderingen van het gedrag.

Amara ging van een zeer bang en agressief katje dat zich steeds ging verstoppen, naar een heel aanwezige, rustige kat die zelf komt spelen & fletsen met mijn vriend.

Wij kunnen Jozefien alleen maar aanraden wanneer je even niet weet wat te doen met probleemgedrag of gedragsveranderingen.

L. & D. uit Sint-Truiden